Dom > Novice > Vsebine

Kaj je marmornati strešnik

Mar 23, 2020

Kaj je marmornati strešnik


Koncept: Kompozit, ki spada v komponento tehnične konstrukcije, torej kombinacija dveh ali več različnih materialov se imenuje kompozitni material. Na primer, naravne marmorne in keramične ploščice so združene v marmornate kompozitne ploščice. Samostalnik se dobesedno razume, konkretno: izdelek iz ploščic z dvoslojno strukturo, zgornji sloj je upravni odbor, spodnji sloj pa dno ploščice, ki so zlepljeni skupaj s trdnim lepilom, da tvorijo marmor sestavljena ploščica.

Visoka intenzivnost

V zgodnjih dneh so bili takšni izdelki vrhunski izdelki, zdaj je veliko blagovnih znamk, a močnih znamk ni veliko in proizvodna zmogljivost ne bo prevelika. Trdota te vrste izdelkov se poveča, ker je trdota kamna nizka, ploščice pa dodamo, je veliko boljše. Ves kamen je krhek, razpoka skupaj z teksturo in se zlahka vrne v alkalijo, žilavost pa je slaba. Kamen, zaradi česar je naravni kamen odporen proti obrabi in močno poveča trdoto.

2. Dobra konstrukcija

Največja prednost sestavljenih izdelkov je, da so lažji in lažji za izdelavo. Prvotni kamen je velik, težek, debel, neprijeten za dvigovanje in ga je težko obdelati. Kompozitni kamen iz keramičnih ploščic je razmeroma lahek. Lahko se neposredno uporablja za način gradnje ploščice, kar lahko znatno zmanjša stopnjo drobljenja in stroške namestitve. Ploščice so veliko bolj priročne za uporabo kot kamen. Z značilnostmi ploščic in vrhunskimi lastnostmi kamna jih je veliko lažje sestaviti.

3. Splošno usklajevanje barv

Kromatska aberacija je glavni problem kamna in tudi problem keramičnih ploščic. Zato se v kombinaciji zmanjša kromatska aberacija. Po rezanju tankega naravnega kamna se stopnja izkoriščenosti kamna močno poveča, barvna razlika površine plošče pa se močno zmanjša, zaradi česar je kamen bolj naraven in lepši. Zato kamnita kompozitna ploščica zmanjšuje stroške, stopnjo izkoriščenosti in barvo, ki je usklajena.



King's Golden Marble