Dom > Novice > Vsebine

Marmorne ploščice igrajo ogromno vlogo

Mar 10, 2020

Marmorne ploščice igrajo ogromno vlogo


Ko gre za naše potrebe notranje opreme, si želimo vse. Predmet dobrega in trendovskega pohištva, čudovitih talnih oblog in seveda privlačnih modelov ploščic. V trenutnih časih skrbno preživimo in iščemo tržnico, preden se lotimo skoraj vsega, vendar na koncu ne najdemo ničesar velikega za dekoracijo hiše. Vendar v notranjosti segmenta stenske in talne dekoracije marmornate ploščice igrajo ogromno vlogo.

Travertin je sestavljeni kalcijev karbonat, ki ga običajno imenujemo apnenec. Ti materiali se že tisočletja uporabljajo pri gradnji konstrukcij. Kolosej v Rimu je bil ustvarjen iz teh materialov, ki jih je v Rimu in Turčiji veliko. Njujorški Lincoln Center in Getty Center iz Los Angelesa sta tudi veliko uporabljali travertinske ploščice.

V bistvu, če izbirate material za talne obloge, lahko začnete, ko uporabljate trenutno temo, ki jo imate v hiši, ali če je vaša posest še v gradnji, boste morda morali dobro načrtovati in izbrati material za tla, ki bo odlična kombinacija za temo ali koncept, ki si ga morda želite za prebivališče. Če imate dovolj proračunov za svoje talne materiale, boste morda želeli razmisliti o tistih materialih za talne obloge, ki so lahko dovolj trpežni in lahko trajajo zelo dolgo.

Pločniki so najbolj varčne tkanine v industriji dekoracije na prostem in krajine. Ti kosi kamna so na voljo v različnih velikostih in so neverjetno odporni. Za ta prostor okoli mize lahko uporabite tlakovce za teras na vrtu in kamnino. Pločniki so pogosto sivi, toda z živahno zeleno z rastlinami naredijo zanimiv učinek, kar kupce spominja na romantične francoske vrtove, kjer na videz urejeni kaos prevladuje vse okoli.

Za konec, če si lahko privoščite profesionalnega opremljevalca, mu dovolite, da opravi delo; če ste podpornik samostojnega dela, se oborožite z napravo in potrebščinami ter natančno upoštevajte vse predpisane korake. Konec koncev marmornate ploščice običajno niso ravno poceni, kar pomeni, da ne želite izgubiti denarja preprosto zato, ker to ustreza preizkušanju vaše lastnine.

Marble