Dom > Novice > Vsebine

Marmorna plošča za prodajo

Jan 14, 2020

Katere so vrste belega marmorja?

Najprej, kaj je bel marmor?

1. grški beli marmor (prašiči beli)


Beli marmor grški prašiči Beli se v Grčiji večinoma izkoriščajo in se široko uporabljajo že sto let. Ta kamen je bil vzet iz vasi Piges v Grčiji, od tod tudi njegovo ime. Grški beli marmor ima veliko odtenkov in barv, njegova višina pa je blizu čisto bele in blede. Ko se kakovost marmorja zmanjšuje, se postopoma pojavijo beli ali sivi in temni toni.


2, jazz bel marmor


Druga vrsta grškega belega marmorja je bela Volakas, ki je razporejena na več različnih naslovih, vendar se nahaja na planini Falakro. Jazz beli marmor ima navadno belo barvo ozadja, obstajajo pa tudi druge barvne teksture, ki segajo od sive, črne, rjave, roza do vijolične. Ta vrsta kamna je v zadnjih letih zamenjala številne znamke italijanskega marmorja.


3. Islandski beli marmor iz žada (beli nosorog)


Islandski beli žad iz marmorja se proizvaja v provinci Habis v Namibiji. Kamen je bledo barve in ime je dobil po svoji podobnosti z rogovi nosoroga in drugimi vrstami čiste slonovine.


4 bela kraljica


Barva ozadja je bela, del barve ozadja je zelen, siva barvna črta pa je bolj poudarjena, vendar kontrast barve ozadja materiala ni preveč pomemben. Barvne črte v osnovnih materialih so problematične. Ta material ima nestabilno ozadje in ni primeren za velike projekte.


5, bela konoplja roza


Vmes sta belo ozadje in rdeči naglas, kakor cvetoče cvetove, ki se pojavljajo v drobnem belem pesku. Obstaja veliko kristalov in delcev in delci med ekstrakcijo zlahka padejo. Primeren za tla, stene, pulti itd.


6, rdeč sneg


Rdeče granitne plošče v snegu se uporabljajo predvsem za zunanja tla, stopnice, podstavke itd. Strojno izdelane plošče se običajno uporabljajo za tla, stopnice, podstavke, stopnice, motike itd. Dekoracija površine, pa tudi tal za drsališče, spomenike, spomenike itd.


Drugič, značilnosti marmorja

(1) Dober dekorativni učinek marmor ne vsebuje sevanja, ima svetle barve in bogate barve. Široko se uporablja za dekoriranje sten in notranjih tal. Odlične lastnosti obdelave: žaganje, rezanje, poliranje, vrtanje, graviranje itd.


(2) Odpornost na marmor je dobra in ni lahko starati. Rok uporabnosti je običajno okoli 50-80 let. Cena ni draga


(3) V industriji se marmor široko uporablja. Na primer: uporablja se za surovine, zbiralce smeti itd.


(4) Marmor ima značilnosti neprevodnosti, nemagnetne prevodnosti in stabilnega polja.


S komercialnega vidika je marmor naraven material, ki lahko polira apnenčaste kamnine. Niso vsi marmorji primerni za gradnjo. Marmor je zato treba razdeliti v štiri kategorije: A, B, C in D. Ta metoda razvrščanja je primerna za razmeroma šibke marmorje razreda C in razreda D, ki zahtevajo posebno ravnanje pred ali med namestitvijo.


Vein White Marble