Dom > Novice > Vsebine

Koliko so naslovi

Apr 27, 2018

Kamen, uporabljen za nadstreški, je čist, vzdržljiv, protiračen, odporen proti vremenskim vplivom in brez razpok in je dovolj stabilen, če je nameščen na prostem. Granit kot vrsta zrnatega naravnega kamna nedvomno izpolnjuje zgornje zahteve.


Granite, ki se običajno uporabljajo v sodobnem nadstropju, so črne, sive, rdeče, modre, zelene in bele barve, ki imajo enako barvo kot površinska barva in so sijajne in brezbarvne linije in brazgotine. Med barvitimi in trdimi granitnimi materiali so Aurora, indijski rdeči, modri biser in Shanxi Absolute black kupili kupci. Indijska rdeča simbolizira plemenita, čudovita in ognjena leta svoje veličastne kariere; črna Shanxi simbolizira slovesni, dostojanstven, nesmrtni duh in globoko zapomni.

Oblika in velikost vsakega naslona sta drugačna, tako da ni mogoče uporabiti obdelovalne opreme montažne linije. Namesto tega je mogoče uporabiti le različne instrumente glede na različne oblike različnih dodatkov na nadstreški. Zato je izredno pomembna izbira naglavnih kamnov! Nabor osnovnih materialov mora biti čim bolj podoben, da se zagotovi enaka trdota. Po več sto letih razvoja je industrija Fujianjevega kamna postopoma izbrala nekaj najpogosteje uporabljenih materialov: sezamov črni granit, črni granit Shanxi, indijski rdeči, Tan brown, Aurora, Vizag modro, sezamovo belo G603 in druge kamne. Ti kamni so stabilni po videzu in imajo podobno gostoto in čisto barvo, so zelo primerni za nadstreški.


Do zdaj je večina rezbarskih obdelav za glavne kamne še vedno zasnovana na ročno rezkanje, tako da je mogoče zagotoviti vse podrobnosti in vsako podrobnost je mogoče izpopolniti. Sodobni načini rezanja vključujejo uporabo računalniško krmiljenih rotacijskih bitov in peskanja preko gumijaste šablone. Če pustite črke, številke in embleme, izpostavljene kamnu, lahko blaster ustvari skoraj vse vrste umetniških del ali epitaph. Prav tako je res, da je bil kamniti kamen ročno izrezan, lahko rečemo, da je kamninski kamen edinstven na svetu.


Cena glavnega kamna je odvisna od njegove zasnove, velikosti. Različni dizajn ima različne price.Our spletna stran ima različne vrste modelov za vaše reference. Pozdravljamo prilagojeno obliko.

Dobrodošli, da nas kontaktirate, če potrebujete več informacij in citate.


How Much Are Headstones.jpg